3 Supplement Bagus Untuk Kulit



Hi guys

Mesti tertanya tanya apa supplement yang bagus untuk kulit kan? Apatah lagi kulit yang senang naik jerawat.

3 Recommended Supplements:
1. #CodLiverOil
2. #FlaxseedOil
3. #Heliocare Fernplus 240mg

Jangan lupa untuk Like & Subscribe Youtube Channel Dr Nadzirah Abdullah

22 comments

  1. Hello doct, saya mau tanya..bolehkah 3 jenis suplemen tu di ambil bersama setiap hari, sebab dia khas untuk kulit juga kan..3 suplemen ni ada kesan sampingan tak dengan buah pinggang/hati sebab ni suplemen biji2 kan ?

  2. Dkt mana ye nk dptkn flexseed ni? Check dkt shope watson guardina takde pula, tkut plk seler lain tkut fake

  3. Tq dr for sharing.. Sya dh cuba makan seven seas tpi makin bnyk keluar jerawat besar..skrang dh stop & jerawat pun x keluar.. dr blh suggest tak suppliment apa yg sesuai utk kulit sya yg jenis allergic??

  4. Hi Doc. Heliocare fern plus function tak untuk muka yang kusam @ puffy ? Dan Fern Plus boleh makan sekali ke dengan Oral Sunblock ?

  5. Tq doctor..memang sgt berkesan selesaikan masalah kulit kering saya dlm masa yg sgt cepat dengan penggunaan cod liver oil dan diikuti flaxseed oil

  6. Hi Dr. mcmana cara pengambilan supplement cod liver oil dan flaxseed oil dlm sehari? klu utk cod liver oil 3 biji sekali atau 1 biji 3 kali sehari? and that flaxseed oil 3 biji sekali? hope you will clarify this🙏🏻

Leave a comment

Your email address will not be published.